Компјутерска Поддршка 2

  • Корисникот неможе да се поврзе на интернет.

Сервисер: Дали сте сигурни дека ја користите правата лозинка?
Корисник: Да сигурен сум. Истото го внесуваше и мојот колега како лозинка.
Сервисер: Можете ли да ми ја кажете вашата лозинка?
Корисник: Пет ѕвездички...

  • Сервисер: Кликнете на иконата "My computer" на левата страна од екранот.

Корисник: Ваше лево или мое лево?

  • Сервисер: Што гледате сега на вашиот монитор госпоѓице?

Корисник: Мечето коешто мојот дечко ми го купи во супермаркет.
Сервисер: А сега притиснете F8.
Корисник: Не работи.
Сервисер: Што точно направивте?
Корисник: Го притиснав F тастерот 8 пати, баш како што ми кажавте но ништо не се случува...

  • Сервисер: Вашата лозинка е мало ј како јаболко, голема буква В како Виктор, и бројот 7.

Корисник: 7 со голема или мала буква?

  • Сервисер: Кој антивирусен програм го користите?

Корисник: Netscape.
Сервисер: Тоа не е антивирусна програма.
Корисник: Уф, извинете, Internet Explorer...

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКумновче га прашуе татка му: - Тато, колко су шансе да идемо на одмор овуј годину ? - Па сине 30% ќе идемо, 100% не... + повеќе

Двајца Загорци пијат гемишт и ловат риба. Штеф: Мислим, да се бум развел од своје жене, веч 2 месеца није проговорила з... + повеќе

Пушиш? -Да -Колку дневно? -Три кутии! -Колку пари е една? -80 денари -И колку години пушиш? -15 години. -Значи една... + повеќе

Компјутеру машино добра опасна си ко кобра. Кога пецнеш заведуваш и во соба со тебе затвораш. Компјутеру машино моја да... + повеќе