Сети се

Ако некогаш во животот се осетиш, осамен, депресивен, мал, запоставен,
сети се дека некогаш си бил најбрз и најомилен сперматозоид во својата група.

Вицотека: 

Вицотека

 • Жена си одела по улица, кога наеднаш ја запрел еден маж. Мажот и рекол:
  - Сакам да Ве имам во овој момент! Прекрасна сте. Ќе фрлам 500...

  • Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата.
  • ...
 • Учителката го прашува Џокица:
  - Ако на улица најдеш пари и мозок, што ќе земеш?
  Џокица:
  - Парите.
  Учителка:
  -...

 • Трпе и вели на Трпана.
  - Мацо, сакаш да поминеме фантастичен викенд?
  - Да драги!
  - Е па се гледаме во понеделник!!!