Подобро

Жена стои пред огледало и се гледа, се гледа, се гледа!
Потоа се врти кон својот маж и вели:
- Слушај, па за подобро и не си!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Некоја жена сакала да си купи вибратор и отишла во секс шоп. Продавачот и рекол да си одбере од закачените вибратори на ѕидот. Гледала жената...

 • Како идев животиње на одмор?!
  Лав иде сам,
  Тигар иде с’с шваљерку,
  а Мајмун с’с жену му!

 • Студент бара цимерка за еднокреветен стан!
  Страв му е да спие сам.

 • Си бил малиот Трпе и наставничката го прашува пред целиот клас:
  - Трпе, што работи твојот татко?
  - Мојот татко работи во стриптиз...