Ана

Влегува убиец во една куќа и внатре ги затекнува мажот и жената. Ја прашува убиецот жената:
- Како се викаш?
- Ана.
- Добро Ана, ќе ти го поштедам животот затоа што така се викаше мојата мајка!
- А ти како се викаш? - го прашува мажот.
- Се викам Марко, но пријателите ме викаат Ана.

Вицотека: 

Вицотека

  • Пошол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, се расположиле, пивнале по некоја чашка, и на Хасо му се видела Фата многу...

  • Што е илузија?
    - Кога после 25 години брак ке забележиш дека жена ти не е страствена, него има астма.

  • Зошто плавуша игра лото?
    Зашто мајка и и рекла к*р ќе добиеш!

  • Што е илузија?
    - Кога после 25 години брак ке забележиш дека жена ти не е страствена, него има астма.