Излив на мозок

Плавуша работи како секретарка во некое претпријатие. Директорот ја вика и нервозен и вели:
- Ти мори нели пред еден саат ти реков да ми донесеш кафе, тебе паметот ти е само меѓу нозе!
Другиот ден плавушата ја нема на работа директорот насекиран да не ја навредил и се јавува:
- Добро ма ти, кај си да дојдеш на работа денес?
- Директоре денес имам излив на мозок затоа не можев да дојдам!!!

Вицотека

 • Зборив два гробара:
  Едн вика:
  - Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила!
  А друг...

 • Метереолозите предвидуваат глобално затоплување,
  Температурата на Антартикот се искачила на -47 степени!

 • Гледа цајкан банана на патот и си вели:
  Да му се сневиди, пак ќе паднам!

 • Го прашува судијата Трпе:
  - Како можеше да изгазиш 12 луѓе? Зар не можеше некако да ги избегнеш?
  - Па како не судио! Лево беа...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА