Шеф

На крајот на состанокот шефот прашува:
- Има ли некои прашања???
А работникот:
- Имам јас шефе! Да те прашам шефе е*еш ли ти било што, освен нас???

Повеќе од ВицотекаДоаѓа синот трчајќи со крвав нож во раката и вели: - Мамо, мамо, тато спие како заклан.

Отишле Трпе и Трпана кај бабата и дедото на гости и бабата почнала да спрема нешто за јадење. - Немој бабо не сум за... + повеќе

1981 година 1. Принцот Чарлс се ожени 2. Ливерпул стана европски шампион 3. Папата почина 2005. година 1. Принцот Чарлс... + повеќе

Ќерката - Мамо, мамо, Џокица денес ми го покажа к*рот!!! Мајката - Леле, како не му е срам! Ќерката - Мама, мамо, знаеш... + повеќе