Трите прасиња

Можеби не сте слушнале за името, но сигурно сте го правеле некогаш дома!
Коктел „Трите прасиња“
Начин на приготвување:
Земете кило ракија и поканете двајца пријатели на гости.

Повеќе од ВицотекаДве плавуши си зборуват: Абе цуци, ти како го купи тоа BMW? Ами на лизинг. А ти како си го купи тој Мерцедес? Ами на... + повеќе

Се возат панкер и кумановец во воз. Панкерот целиот избушен со обетки, пирсеви… а косата панкерска офарбана у црвено... + повеќе

Како програмер се качува на 12 кат со лифт? - Притиска на 1-ви, притиска на 2-ри и бара кај е Enter

Зашто никој не смее да га пипне Цигу што иде у III-б оделение? Затој што татко му иде у VIII-a оделение!!!