Тато и Мама

Како се викаат дечкото и девојката кои не користат заштита при секс?
- Тато и Мама!

Повеќе од ВицотекаКога не би имало жени, дијамантот би бил обично каменче

Трпе на одмор во Шпанија. Седи на една лежалка покрај базенот и се мисли како да го зеза црнецот којшто се сонча на... + повеќе

Две плавуши се допишуваат и едната и кажува како запознала некој дечко на интернет, а другава ја прашува: - Ти прати... + повеќе

Кромид плата: ја гледаш, и почнуваш да плачеш. Кучка плата: не ти помага во ништо, од нејзе само страдаш, a не можеш да... + повеќе