Разговор

Разговараат две другарки. Едната и вика на другата:
- Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика:
- Епа ајде со здравје да го користиш!

Вицотека: 

Вицотека

 • Пилотот и копилотот разговараат за време на лет:
  - Да пиеме по едно кафе и после да ја „опнеме“ стјуардесата?
  - Може, може…...

 • Што си истурил?
  Прашање кое жената му го поставува на својот сопруг кога ќе го види дека доброволно ја зел правосмукалката.

 • Влегува Евреин кај Хитлер и го прашува:
  - Каде е бато?
  Хитлер му одговара:
  - Оди во ВЦ, вториот сапун лево.

 • Разговараат двајца комшии:
  - Денес секретарката даде отказ, ме виде како се бакнувам со жена ми!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА