Петок

Како да насмеете плавуша во недела?
- Кажете и виц во петок!

Повеќе од Вицотека



Некој Тетоец направил дома масакр, си ја убил фамилијата и сега се наоѓа на рочиште на суд: Судијката: - Господине, ќе... + повеќе

Каква е разлика измеѓу свекрву и слнце? - Никаква, ни у едно ни у друго неможеш да гледаш повише од 2 минута!

Плавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува: - Драга а со што го полнеше крапот? - Како тоа мислиш... + повеќе

Мало албанче го прашало татко му каква држава била СФРЈ по уредување. Стариов за да му објасни на детево му дал пример... + повеќе