Сврти

Како да забавуваш плавуша?
- Дај и лист хартија и од двете страни напиши "сврти".

Вицотека

 • Učiteljica propituje đake prvake na času:
  • Deco, šta dobijate od kokoški? • Jaja!
  • Odlično, a šta dobijate od svinja? • Meso!...

 • Што се случува кога две плавуши трчаат една кон друга?
  - Се крши огледалото.

 • Прави Фата велико спремање, чисти кућу. У једном тренутку узме лавор пун воде, и проспе га кроз прозор. Одједном се одоздо чује:
  -...

 • Докторите дошле до сензационално откритие:
  Направиле хибрид помеѓу бубашваба и лубеница.
  Ја сечеш лубеницата и семките сами...