Психолог

Психолог разговара со својот пациент и му вели:
- Имам една лоша и една добра вест за тебе!
- Ајде кажи ја прво лошата?
- Заклучив дека ти си хомосексуалец!
- А добрата?!
- Ми се допаѓаш!

Вицотека

 • Француски, Германски и Македонски полицајци отишле во Сафари. Од досада решиле да си направат такмичење. Победник е оној кој прв ќе донесе...

 • Доцна во ноќта канибал лежи во кревет, се врти, не може да заспие и си мисли:
  -Кој сум јас?
  - Зошто ме има на овој свет?
  А...

 • Одат двајца луѓе по улица.
  Едниот нема ни скршена пара во џебот, а другиот исто така живее во Македонија.

 • Разговараат црнка, црвенокоса и русокоса:
  Црнката:
  - Ех, што сакам да бидам јаболко па да ме милуваат, да ме гризат… да ме гризат...