Бубашваба

Разговараат малиот Трпе и Трпе:
- Тато, тато можат ли црните маслинки да одат?
- Не сине, не одат.
- Епа тато тогаш сум изел бубашваба.

Повеќе од ВицотекаСи биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!... + повеќе

6 razlika između žena i muškaraca 6 razlika između žena i muškaraca. 1. Nadimci Ako Katarina, Ljiljana i Marijana u... + повеќе

Идат другари под прозор кај некој папаучар: - Ајде другар во кафана? Папаучарот: - Чекај да ја прашам жена ми! После... + повеќе

Што е врв на машката верност? - Да се жениш 3 пати, а цело време да имаш една иста швалерка !