Жеже

Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува:
- Може да ја изгасам сијалицата?
- Што е бе, да не си срамежлив?
- Не, ми го жеже газот!

Вицотека: 

Вицотека

 • Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува....
 • Како се збогуваат вампирки - лезбејки?
  - Се гледаме за месец дена!

 • ТВ екипа прави интервју со Баци пред ТЦ Бисер:
  - Во кое време живеевте подобро во Титиво време или сега.
  Баци:
  - Боље беше...

 • Оди некој дечко во трафика и му вика на продавачот:
  -Дајте ми 3 кондоми!
  -Сакате кеса?
  -Не бе, дај ми ги така, не е толку...