Русин и Американец

Разговараат Рус и Амер кој е похрабар.
Рус:
Јас се и измочав на Белата Куќа.
Амер:
А јас се исрав пред Лениновиот музеј, сред бел ден на Црвениот плоштад.
Рус:
Браво, само јас морам нешто да ти признаам дека кога се измочав никој не ме виде.
Амер:
И јас нешто морам да ти признаам, јас дури ни гаќите не ги спуштив.

Вицотека: 

Вицотека

 • Влегува дечко во црква да се исповеда:
  -Грешев оче, многу грешев со комшиката во плевната.
  -А колку пати?
  -Пааа... Попе јас...

 • Снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот свекрвата здогледала некои убави домати и и рекла на снаата:
  -...

 • Си бил некој многу грешен човек и еден ден дошол ѓаволот да му ја зеде душата. Ѓаволот кога влегол дома кај него, човекот ја земал пушката и...

 • Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:
  - 10 проценти го сакаат чувството.
  - 12 проценти имаат...