Шокиран

Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:
- Бегај бе, имам добиено.
Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си врши работа долго време, сабалето кога Трпе се разбудил што да види, цел кревет крв, а Трпана ја нема, шокиран Трпе вика:
- Леле сум ја убил Трпана.
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
- Леле сум ја изел.

Повеќе од ВицотекаЖената е како сенка: - Ако трчаш по неа, бега. - Ако трчаш пред неа, трча по тебе .

Таткото оди да го земе синот од градинка. Учителката го прашува родителот. – Кој е вашиот? – Што има врска? - Утре пак... + повеќе

Плавуша и вили на другарка и плавуша: - Си направив уште една дупка на увото. - И сега како е, подобро слушаш?

Трпе работел во Германија со Германец, Французи и Англичанец на згради повисоки од 30 ката, секој ден пешки се качувале... + повеќе