Мозок

На испит професорот гинеколог ја прашува студентката:
- Кој орган го имаш ти, а јас го немам?
- Мозок - одговорила таа.

Вицотека

 • И се жали Трпана на комшивката
  Мојот Трпе е 300% импотентен.
  Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??
  Да...

 • Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер.
  Да беше бог во овој миг ке ми ја треснеше главата од...

 • Ни ги укинаа визите, сеа во Ирак или Авганистан можеме преку Германија.

 • Бија си некад некој много ружан принц, бија толко грозан што Пепелашка дома си отишла јоште у 10:30!