Тања

Оди плавуша по улица и сретнува некоја жена, па и вика:
- Боже, Тања, ти ли си? Леле колку си се променила од средно, едвај те познав.
- Ама, јас не се викам Тања.
- Кул, дури и името си го сменила.

Повеќе од ВицотекаШто имаат заедничко девица и порше? - и во двете тешко се влегува ама кога ќе влезеш феноменално се осеќаш.

ЗОШТО СЕ ЧУВСТВУВАМ УМОРЕН И ПРЕРАБОТЕН? Порано мислев дека премалку спијам или дека работата е премногу стресна за... + повеќе

Доваѓа Хасо дома и ву вика на Фату: - Аман Фато, ајмо доле на мост, да видиш он'ј твој будала Мујо што прави. Фатија... + повеќе

За време на пожар пожарникар спасува постара госпоѓа. Кога дамата минува низ прозорецот на скалите, пожарникарот и... + повеќе