20 години

Таткото го прашува малиот Трпе:
- Ова ли е твоето школо?
- Да, тато.
- Ееее, и јас одев во истото школо пред 20 години.
- Е сега ми е јасно зошто учителот ми вели дека таков идиот како што сум јас не сретнал 20 години!

Повеќе од ВицотекаТинејџерот Трпе се јавува кај Вера и ја прашува: - Здраво, што правиш? - Вршам научно истражување од областа на... + повеќе

Во аптека: - Саат продавате? - Оф леле, од каде бе ние саат да продаваме? - Ај бе не ме заебаај, нели времето лечи сè?

Трпе зошто вчера не беше на училиште. Решив да и подарам подарок на наставничката, по повод 8 - ми март денот на жената... + повеќе

Учителката им рекла на учениците да напишат за домашна што јадат најмногу нивните мајки. Другиот ден сите ја читаат... + повеќе