Шемса

Се пријавиле Фата и Шемса на конкурс во јавна куќа.
Се враќа вечерта Фата дома, а Мујо прашува:
- И, како поминавте?
- Јас супер, Шемса падна на усно.

Повеќе од ВицотекаЗастанува тип со кола гледа полицаец и го прашува: Смеам овде да паркирам? Не. А што се сите овие паркирани коли овде,... + повеќе

Разговараат Рус и Амер кој е похрабар. Рус: Јас се и измочав на Белата Куќа. Амер: А јас се исрав пред Лениновиот музеј... + повеќе

Влегува човек во банка, и и вели на службеничката на шалтерот: - Слушај мори! Сакам да отворам сметка во оваа глупава... + повеќе

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа. Биди Среќен! Нека умрат од глад!!!