6000 денари

- Денес потрошив 6000 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед.
- Аууу, а за што си ги потрошил?
- Купив 100 евра ?!?!

Вицотека: 

Вицотека

 • Тргнала да купи нов фустан,
  ама видела ептен добри чизми,
  па затоа си купила нова ташна !!!

 • Зошто Цигани плачат на филмот "Титаник"?
  - Жалат за железото!

 • Две плавуши си зборуват:
  Абе цуци, ти како го купи тоа BMW?
  Ами на лизинг.
  А ти како си го купи тој Мерцедес?
  Ами на...

 • Прашува едно дете друго: ,
  - Абе, кај тебе дома како ги викате мувите?
  - Муви.
  - А вие?
  - Ние никако, сами си доаѓаат...