Кинески вентилатор

Жената е како кинески вентилатор.
Прво престанува да се врти,
потоа престанува да дува,
а на крај само прави галама и троши струја.
Нема фајде од него, а жал ти е да го фрлиш!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЕднаш додека Чак Норис лежеше на стомак, доби ерекција и пронајде нафта.

Маж и жена си седат во соба, потскарани и скоро еден час си молчат. После некое време мажот и вели на жената: - Жено ај... + повеќе

Сите животни се договориле да прават забава во домот на лисицата и ја поканиле и стоногалката. Поминува 1 час неа ја... + повеќе

Се продава кокошарник во охрид со поглед на езеро