Жена материјалистка

Се јавува жената на мобилен кај маж и и се дере:
Каде си до сега идиоту еден?
Драга ја памтиш ли златарата каде се заљуби во една скапа огрлица, каде ти ветив дека еден ден ќе биде твоја!!!
Жената пресреќна извикува:
Даааааааааааааа!!!!!
Епа јас сум во кафаната преку пат.

Вицотека: 

Вицотека

 • Мамооо у школу сви ми викав дека сам изгубен случај!
  - Дете ти живиш у стан изнад нас!

 • Влегува дечко во библиотека и прашува:
  - Се извинувам, дали имате книги за самоубиство?
  - Да, онаму, третата полица од горе....

 • Xоливудска актерка му се обраќа на сопругот:
  -Побрзај Џон, твоите и моите деца се степаа со нашите!

 • Кризата обиколувајќи го целиот свет, стигнала до Македонија и рекла:
  - Каде и да одиш, дома си е дома!