Германија

Ни ги укинаа визите, сеа во Ирак или Авганистан можеме преку Германија.

Вицотека: 

Вицотека

 • Ако вашата жена ве победува во тенис, менувајте го спортот,
  но ако вашата жена ве победува во бокс менувајте ја жената

 • Зошто плавушата почнала да учи математика?
  - Зошто го видела маж и со две непознати.

 • Баци влегува во пекара и прашува:
  - Имате ли леб од пред 3 дена?
  - Имаме.
  - А зошто не го фрлите?

 • Рамче ја изгубил клештата и ги поредил 10-те синови за да ги испраша. Почнува од најстариот:
  - Каде е клештата?
  - Не знам, жими...