Дома, а ти?

Разговараат двајца полицајци и едниот го прашува другиот:
- Каде си ти роден?
- Дома, а ти?
- Јас, во болница.
- Зошто бе, што ти било?

Вицотека

  • Трпе и Трале се запиле во кафана и Трале му вили на Трпе:
    - Шо бе, онаа твојана стави цвикери и ти одма ја откачи!?
    - Не бе батка...

  • Обединетите нации распишале конкурс за најпоучна слика. Нацртал Трпе гол човек со гас-маска кој во едната рака држел кондом а во другата...

  • Во една месарница, влегува куче, но месарот веднаш го брка надвор. Сепак тоа е упорно и постојано се враќа држејќи платнена торба во забите....

  • Едно убаво неделно попладне, три жени играле голф.
    Едната од нив не била премногу вешта и нејзиното топче летнало во шумата. Тргнала...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА