Силување

Една девојка објаснува како се случило силувањето:
- Прво ме фрли на земја, потоа ми ја раскина облеката... ми ја врза устата, па рацете, а да не ги раширев нозете и тие ќе ми ги врзеше.

Повеќе од ВицотекаКасиерката во кино: - Добро човеку, зошто по трет пат купувате билет? - Па, што да правам, таму на вратата стои еден... + повеќе

1. Човек се раѓа уморен и живее за да се одмори. 2. Сакај си го креветот како што се сакаш самиот себе. 3. Ако видиш... + повеќе

Два саат преко ноќ, спиев сви дома, к'д од ед'н пут, некој ѕрнннн, ѕвони на врата. Иде муж у пижаме, отвара врата и има... + повеќе

Проваѓа цајкан у цивилку и гледа овчара куде ги пасе овце и му вика: Ај да се кладимо, ако погоду што си да ми дадеш 1... + повеќе