Остаток

Пилотот на патниците:
- Кога ќе излегувате од авионот, ве молиме земете си се што ви припаѓа.
Ако нешто ви остане, тоа ќе биде подеднакво поделено помеѓу екипажот.
Ве молиме не оставајте деца и сопружници.

Вицотека

 • Двујца пијаници ќутук пијани, седат у паркот и си праат муабет:
  - Слушај ваму, сеа воа шишето че го скријам зад грб, и да погодиш у коа...

 • Ристе ја викнал мајка си на ручек. За време на ручекот таа забележала дека неговиот цимер, Перо, е многу згоден и мускулест. Таа веќе подолго...

 • Седат двајца педофили на клупа во паркот и разговараат, кога крај нив поминува едно дванаесетгодишно девојче.
  Едниот вели:
  - Уф...

 • Што имаат заедничко девица и порше?
  - и во двете тешко се влегува ама кога ќе влезеш феноменално се осеќаш.