Шопен

Две плавуши седат на концерт на пијано.
- Ова да не е Шопен?
- Не сум сигурна, чекај нека се сврти!

Вицотека

  • Кажете ни, докторе, дали е вистина дека кога човек умира во сон не е свесен за тоа се до утрото?
  • ...
 • Судијата прашува:
  - Зошто ја убивте вашата жена?
  - Ја затекнав гола со еден маж.
  - Зарем не беше подобро да го убиете него...

 • Што е предигра?
  Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда.

 • Зошто луѓето од Чернобил не можат лесно да умрат?
  - Затоа што имаат над 3 срца.