Три сличности

Три сличности меѓу плата и менструација:
- Двете доаѓаат еднаш месечно.
- Траат пет дена.
- После тоа можеш да се е*еш.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЗошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди.

Целибат: Најнеприродна перверзија

Кристофер Колумбо ја открил Америка само затоа што: БИЛ НЕОЖЕНЕТ! Да имал Кристофер Колумбо жена, би било следново: • А... + повеќе

Крадецот избега во непознат правец. Е не бе, во познат правец ќе бега.