Плнеж

Влегува импотентен Бугарин во аптека и му било срам да побара вијагра.
- Имате нешто за секс?
- Еве ви кондоми.
- А бе господична, ас кожинката ја имам, мене плнежо ми фале!

Вицотека

 • Оди дете во трафика и и вика на продавачката:
  - Тетке дадете ми Вечер.
  Продавачката му одговара:
  - Ти мали тоа на мајка ти...

 • Зошто плавуша става шампон во супата?
  - Бидејќи на него пишува дека е свеж лимон.

 • На попис ја прашуваат Трпана:
  - Што работите, госпоѓо?
  - Јас сум комшивка.
  - Каква професија е тоа, што прави комшивката?...

 • Циганка влегува во автобус и на возачот му дава грст железни пари и му вели:
  Мајсторе извини, ама ми фали само уште една банка.
  ...