Јајца

Учителката го прашува мали Џокица:
- Џокица, колку е 2-2?
- Џокица молчи.
- Добро Џокица, имаш две јајца, ако јас ти ги земам тие две, што ќе ти остане?
- Ку*от учителке.

Повеќе од ВицотекаПрослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки: - Ох, Директоре... + повеќе

Ако Чак Норис доцни, на времето му е најпаметно малку да успори!

Нема ни грам вистина во тоа дека информатичарите носат карирана кошула и дека размислуваат бинарно. Тие имаат совршена... + повеќе

Која е разликата помеѓу WC и гроб? Нема, кога мораш – мораш!!!