Менталитетот

Две плавуши:
- Гледаш, секоја година се раѓаат се помалку бебиња...
- Да, затоа ни опаѓа менталитетот!

Вицотека

 • Што прави Црногорски вирус во компјутерот?
  - Ништо, само зазема простор!!!

  • Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата.
  • ...
 • Маж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи.
  Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се одличил за...

 • Како дислектичар вика кога пљачка банка?
  Вис во раце пљачка ви материна ова е пичка.