Црвен

Доаѓа плавуша во секс шоп:
- Каде ви се вибраторите?
- Тука, на овој ѕид.
- Ууууу, може овој црвениов?
- Госпоѓо, тоа е апаратот за гаснење пожар.

Повеќе од ВицотекаДвајца монаси: – Брат Инокентије, зошто го казнивте брат Петар? – Го фативме во келијата со порно касета и порно... + повеќе

Оди плавуша на село, среќава овчар и го прашува: - Колку години има оваа овца? - Има две години. - А како го знаете тоа... + повеќе

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop". - Па... + повеќе

Попаметниот попушта - Нервно!