Луд

Ако го прочиташ "Дуле и Коки" од позади,
ќе сфатиш дека "И Коки е луд."

Вицотека: 

Вицотека

 • Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
  -И татко му се израдувал: Браво бе...

 • Малиот Трпе го прашува татко си:
  – Тато! Да те прашам нешто?
  – Прашај бе сине.
  – Зошто секогаш мажите трчаат по жените, a...

 • Како се менуваат работите кога стапуваш во брак?
  Штотуку оженет маж во мобилниот го зачувува бројот на жена си како “Сонцето мое“....

 • Зошто плавуша става шампон во супата?
  - Бидејќи на него пишува дека е свеж лимон.