Банкрот

- Откога те запознав тебе, веќе не можам ни да јадам, ни да пијам, ни да пушам.
- Охх, драги, толку ли ме сакаш?
- Не, драга, банкротирав!

Вицотека

 • Dolazi prodavač usisavača kod babe na vrata,
  - "Evo imamo nove...."
  - "Nemam ja novaca za to sinko!"
  - "Ma molim Vas samo...

 • И оди синчето кое е по компјутерите на мајката:
  - Мамо, јас download-иран сум?
  - Не сине, ти си роден!

 • Прашање: Дали може да се добие СИДА преку WC-школка?
  Одговор: ДА!
  Прашање: Е како?
  Одговор: Ако седнеш, а тој пред тебе не...

 • Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект?
  Затоа што повеќето...