Џентлмени веќе не постојат

Две шмизли попат разговараат и едната и вели на другата:
- Срцка, џентлмени веќе не постојат!
Од таму ги слуша Трпе и им вели:
- Лажете! Јас вчера и го држев чадорот на моја Трпана кога ја менуваше гумата на колата!!!

Вицотека

 • Грујо отвара нов пензионерски дом, а насобраните пензионери скандираат:
  - Фала ти за среќното детство!
  - Фала ти за среќната...

 • Отишла Трпана во селската црква да се исповеда.
  - Оче згрешив, се сексав со попот Ставре од другата црква. Голем грев ли е тоа?...

 • Едно утро една жена се јавува кај другарка и:
  - Ало, добро утро! Стана?
  - Станав.
  - Стана?
  - Станав бе.
  - Ало...

 • На нејзината смртна постела бабата му се обраќа на внукот:
  "Сакам да ти оставам фарма со две големи вили, три
  трактори, ергела на...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА