Нудист

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине еден ден и потоа сам да одлучи дали сака да постане член.
Околу него почнале да се приближуваат многу згодни девојки (какви не видел во живо со децении), целиот е возбуден и приоѓа на една, таа го носи крај една грмушка и завршува работа.
Си запалил цигара и продолжил понатаму да се шета по плажата. Старецот среќен и поносен продолжил да се шета кога во еден момент му паднала цигарата од уста. Кога се наведнал да ја земе цигарата некој од позади му го свирнал. На крајот од денот доаѓа газдата на плажата да го праша што одлучил, дали сака да стане член на нудистичкото друштво.
- Не, одговорил старецот.
- Не ми е јасно зошто не сакате, нели видовте дека секогаш кога ќе се возбудите можете да си одберете женска и да си завршите работа.
- Вака сине да ви кажам, јас на моја возраст се возбудувам еднаш на три месеци, а цигарата од уста ми паѓа 5-6 пати во денот.

Вицотека: 

Вицотека

 • Mata i Stipa idu iz birtije dobro nalokani...
  Mata je malo pretjero pa povrati... po košulji...
  kaže; jooj ubit će me žena kad...

 • Босанец, Хрват и Црногорец дошле малку порано на железничката станица, па седнале да испијат по некоја ракија. Меѓутоа, се запиле, па...

 • Од соба со 20 компјутери треба да се украдат сите компјутери за 5 мин.
  Натпреварувачи сe петмина крадци од САД, петмина крадци од...

 • Две другарки, во автобус Скопје - Охрид, едната и кажува на другата:
  - Маци, вчера се испраќавме со дечко ми и прво ме пољуби за образ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА