Немаме

Доаѓа Рамче на доктор со син му:
- Докторе син ми ништо не јаде, ни леб, ни шеќер, ни месо, ни риба, ништо!
- Зошто бе?
- Па немаме!!!

Повеќе од ВицотекаРазговараат две деца бубалици. - Еј, моите отидоа на одмор, сега имам празна гајба! - Блазе си ти, сега можеш да учиш... + повеќе

Пилотот на патниците: - Кога ќе излегувате од авионот, ве молиме земете си се што ви припаѓа. Ако нешто ви остане, тоа... + повеќе

Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од... + повеќе

Како да бидеш најсигурен дека некоја девојка ќе ти се јави? Кога ќе и го пишеш телефонот на ливче, дај и ја и... + повеќе