Бог

Битолски Бог на сексот се вика: Клај Го

Вицотека: 

Вицотека

 • Како Еским го менува полот?
  Оди на Јужен пол!

 • Влегува Трпе кај забар и му вели:
  - Колку ти е вадење?
  - 500 денари.
  - А без анестезија?
  - Така, 350 денари!
  -...

 • Прават анкета во различни земји на тема „Што ќе направите ако мажот ве изневерува“?
  Најпрво ја прашале Французинката:
  - Ако ме...

 • Некој бизнисмен сакал да му подари автомобил на еден пратеник.
  - Знаете, јас не можам да прифатам толку вреден поклон…
  - Добро...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА