Бакнеж

Дечкото:
- Сакаш бакнеж ?
Девојката:
- Не!
Дечкото:
- Знаеш ли што те прашав?
Девојката:
- Да!
Дечкото:
- Што?
Девојката:
- Сакаш бакнеж?
Дечкото:
- Па ако толку инсистираш.

Вицотека

 • Дошла некоја госпоѓа пред Свети Петар и само што почнале со разговор се слуша страшен врисок.
  - Што е тоа? - праша она
  - Ма ништо...

 • Шпанско Здружение на пациенти со рак на простатата, испрати силен протест до ФК Реал поради настаните на натпреварот минатата ноќ на...

 • Зошто го ставиле коњот пред владата?
  - За да знаат туристите каде е шталата!

 • Дечко прашува девојка:
  - Душо, викаш кога водиш љубов?
  - Да, викам - вели девојката.
  - Па тогаш викни ме кога ќе ти се...