Факултет

Перо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500ден.
Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што пишувало:
- Драги сине, еве ти ги праќам оние 500 денари кои ми ги бараше, и само да знаеш
500 се пишува со две нули а не со три, џабе те праќам на факултет!

Вицотека

 • Ладна зима, снег, шлепер вози на автопат, стопира добра риба!
  Шоферот застанува, рибата вели:
  - Пари немам ако сакаш вози ме, ако...

 • Што прави грчки вирус во компјутер?
  - Менува имиња на фајлови и фолдери.

 • Се качуваат две плавуши во автобус.
  Првата го прашува возачот:
  - Добар ден, дали може со овој автобус да стигнам до железничка...

 • Некој човек имал две ќерки и еден син.
  Еден ден на првата ќерка и рекол:
  - Време е да се омажиш, веќе си голема.
  - Неможам...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА