Јас че ве лада

Ошел Ванче на доктур да се жали:
- Доктуре, помаге, Стојна ич не ужива додека ја сексам!
- Ех, Ванче Ванче, пробе малку да направиш атмосфера ја, на пример, пробе да донесеш црнец и нека ве лади сос лепеза додека ти ја сексаш!
Ванче така и направил. Црнецо маа сос лепезата, Ванче секса ле секса, а Стојна мртва ладна не мрда. По некое време станува Ванче и му вика на црнецо:
- Ајде, ти сексе ја малку, а јас че ве лада!
Качува и се црнецо на Стојна, а таа па като невидела, мрднала се од задоволство.
И огласува се Ванче по некое време:
- Гледаш ле како се лади бе, пичка ти мајчина.

Вицотека

 • -Абре комши што им правиш на доматите што се толку црвени и зрели, кај мене се се уште зелени.
  Комшијава се помислил малку и и рекол...

 • Која е разликата меѓу педофил и министер за образование?
  Педофилот ги сака децата.

 • Доаѓа Трпе дома, мртов пијан. Трпана му врзува еден шамар и му вика:
  - Ќе пиеш уште, а?
  Трпе молчи. Трпана пак му врзува шамар:...

 • Се возат маж и жена и ги запира полиција:
  • Зошто возевте 80 км/час кога овде е дозволено 60 км/час?
  Мажот:
  • Не, се колнам...