Забрането пливање

Две плавуши седат на кафе и разговараат за друга плавуша:
- Слушна ли, се удавила пред 2 дена на река?
- Како?
- Паднала од кејот во реката.
- Таа нели знаеше да плива?
- Знаеше, ама некој поставил знак забрането пливање!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Се шетаат двајца полицајци и здогледуваат поп. Го земале во раце, го качиле на некоја кула и го фрлиле.
  Попот паднал и починал на лице...

 • Го прашува учителката малиот Трпе:
  - Која е разликата помеѓу мажите и жените?
  Малиот Трпе одговара:
  - Па учителке, кој број...

 • Што е предигра?
  Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда.

 • Зошто мажите немаат средовечна криза?
  Заглавуваат во адолесценција.