Педијатар

По еден медицински конгрес се наоѓаат доктор и докторка сами во хотелска соба. За време на сексот докторот и шепнува на колешката:
- Вие мора да сте педијатар. Во вашите раце се чувствувам како мало дете.
- А Вие мора да сте анестезиолог.
- Како знаете?
- Па постојано влегувате и излегувате, а јас ништо не чувствувам.

Вицотека

 • Во болница докторот му се обраќа на пациент:
  - Овие апчиња за лечење на Корона вирусот ќе мора да ги пиете до крајот на животот....

 • Касно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана:
  - Јави се, ако е за мене, кажи не е тука!
  Трпана се јавува на...

 • Циган и циганка на суд се разведуваат. Причина за разводот е тоа што циганот ја фатил жива циганката со друг. Зборел прво циганот, како он...

 • Малиот Трпе го прашува татко си:
  – Тато! Да те прашам нешто?
  – Прашај бе сине.
  – Зошто секогаш мажите трчаат по жените, a...