Незаинтересирана

Трпе имал голем мерак да се јавува по телефон во доцните ноќни часови на непознати особи. И се јавува на некоја млада девојка:
- Здраво срцка. Имам изненадување за тебе. Ако погодиш што држам во мојата десна рака, ќе ти покажам малку вистинска акција.
- Слушај бе, батка. Ако можеш да го држиш само со една рака, не сум заинтересирана!

Повеќе од ВицотекаТип вози 200 km на час. Го запира полицаец: - Добро господине, свесни сте дека возите 200 km на час!? - Да, да, и вие... + повеќе

Зошто плавуша лази кога оди во маркет? -Затоа што бара ниски цени.

1. Во која битка загина Наполеон? - Во неговата последна. 2. Каде беше потпишана Декларација за независност? -... + повеќе

Се враќа маж дома целиот напален и и вели на жената: - Жено запален сум, ајде да се е*еме. Почнале но жена му мртва... + повеќе