Седамнаест

Порано девојките на 17 години пееа:
- Седамнаест ми је година још се нисам љубила !

А денес девојчиња од 14 години пеат:
- Први пољубац давно заборављен !

Повеќе од ВицотекаМлада и стројна мажена ќерка доаѓа кај мајка си: - Леле ќерко, што се случило? Десното око ти е сино, а ни левото ти... + повеќе

Правам друштво на автобуска, цена по договор.

Која е разликата помеѓу пес и оженен маж ? - Никаква ни едниот ни другиот не ја дираат домаќинката, а комшиката би ја... + повеќе

Отишле Мујо и Фата во Зоолошка градина. Кога пoминувале покрај кафезот на големата горила дувнало ветер и и ја кренало... + повеќе