Пазарџика

Една жена, на пазар, продава јајца. Останатите ги продаваат по 5 денари, а таа бара 10. Ја советуваат:
-Жено, спушти ја цената, нема ништо да продадеш!
Таа мирно им одговара:
- Ќе почекам јас, никаде не брзам.
Вечерта и приоѓа господин и и вели:
- Ми требаат 100 јајца, не прашувам за цена, ама сакам да ми ги донесеш дома.
Таа мирно одговара:
- Ќе ги донесам, никаде не брзам.
Кога ги испорачувала јајцата, господинот ја прашал дали ќе има време малку да почека, за да вечераат заедно?
- Имам јас време, никаде не брзам.
По вечерата господинот и предложил кафе, па пијачка, а таа спремна:
- Ќе почекам, нигде не брзам.
Така завршуваат во кревет. После сексот, жената се смее:
- Леле сега кога ќе им кажам на оние на пазар дека сум продала јајца по повисока цена од нив, сум се најала и напила, па уште и три пати секс сум имала.
Господинот се насмеал:
- Ама госпоѓо не беа три пати, беше само еднаш.
- Нема проблем ќе почекам јас, никаде не брзам!!!

Вицотека

 • Маж и жена си седат во соба, потскарани и скоро еден час си молчат.

  После некое време мажот и вели на жената:
  - Жено ај да...

 • Брисел има нова стратегија за граѓаните од ЕУ. Еве ја најновата рекламна кампања:
  Присвојте си Грк за само 500 евра!
  Наместо Вас...

 • Си седи Трпе дома и си мисли на Трпана чиј швалер е касапинот:
  Сега кога ќе дојде дома ке ја прашам:
  Кај беше?
  И таа ќе ми...

 • Што е најлошо што може да му се случи на лилјак ?
  Да го фати пролиф додека спие!