Трет

Дошол Трпе од кафана и навалил на Трпана, а она ни малку заинтересирана за него.
- Кој к*р ти е денес? - бесно ја прашал Трпе.
- Трет. - искрено му одговорила Трпана

Вицотека

 • Некоја мајка ги омажила ќерките, едната за Германец, другата за Англичанец, третата за Мариовец.
  Пред да си заминат, се договориле кога...

 • Постојат 3 видови на секс:
  1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа.
  2. Креветен секс:...

 • Gledaju Mujo i Haso pornice.
  Mujo:Dal ti se dize?
  Haso:Da, dize mi se.
  Mujo:Pa ako ti se dize ,odi po pivu.

 • - Ама навистина можам да докажам.
  - Ајде докажи!
  - Колку кифли изеде сабајле на празен стомак? - Па околу 3 - 4.
  - Ете...