Брзи 100 евра

Човек сумња дека жена му га вара и решија навечер да гу прати куде иде.
Искочи жена навечер, човек сас такси по њума, кд да види, жена улаза у јавну кучу.
Му вика на таксисту:
– Сакаш ли да зарадиш брзи 100 евра?
Таксист нормално вика:
- Сакам, што треба да направу?
– Ќе улегнеш у јавну кучу, ќе гу фатиш жену ми и ќе гу доведеч у такси.
- ОК, вика таксист и отиде.
После 5 минута искача таксист, влече жену за руку, пцуе у највише, удара ву шамари и клоце, и гу фрља на задњо седиште од такси.
Човек гледа цел потресен и изненаден, и вика:
- Еј па овој не е жена ми!!!???
- Знам, вика таксист, овој е моја жена, ск ке иду по твоју!!!

Вицотека

 • СМС:
  - Маче, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам!
  Одговор:
  - Мачето го нема, јас сум нејзиниот маж...

 • - Имаш цигара?
  - Ќерко, ти пушиш?
  - Па што ќе правам после секс?
  - Ти имаш секс?
  - А ти бре татко...

 • Еден батка си имал баба комшика со голем двор. Едно сабајле станува и што да види кај неа Федерер и Надал  играат тенис...
 • У овие днови најбитно е да се унаса што повисе витамина Ц:
  ПрасенЦЕ, вешалиЦЕ, пивЦЕ, винЦЕ ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА