Жена возач

Се возам утрото на работа и има што да видам.
Во лентата покрај мене, жена вози нов Мерцедес.
Вози над 80 km/h.
Се шминка!!!
Го враќам погледот на патот, и ете го ѓаволот?
Жената половина навлегла во мојата лента, и уште се шминка.
Се пострав од страв.
Ми падна машинката со која се бричев на јогуртот кој ми беше на сувозачкото седиште до бурекот, па све заедно се истркала на подот.
Покушавам со коленото да го исправам воланот но ми падна мобилниот право во кафето кое ми се наоѓаше помеѓу нозете.
Колата се ушљака целата, си ги изгорев бутовите и мојот македонски колбас а мобилниот ми цркна!
Ти е*ам жените возачи ???

Вицотека

 • Влегува полицаец во црква и започнува да ги дува свеќите. Попот оди до него и го прашува:
  - Зошто ги дуваш свеќите?
  - Како зошто...

 • Блажо:
  - Слушај Маро, ај да ти кажам една гатанка, ако ја погодиш ќе водиме љубов, а ако не погодиш ќе спиеме.
  Мара:
  - Ајде...

 • Како сакаме децата да ги слушаат родителите ?
  Тарзан се шета наоколу скоро гол,
  Пепелашка се враќа дома на полноќ,
  Пинокио...

 • Трпана му вели на Трпе:
  - Трпеее!
  - Зошто се лутиш?!
  - Нели идејата за тројка беше твоја?
  - Точно!
  - Ама сепак...